måndag 11 juli 2016

Helgens bravader

Ja min helg började redan i Torsdags, gick av åkte hem och rasade bredvid Mr, hade haft en sådan fittig vecka men så fort jag bara landa där, i hans armar så kändes allt helt perfekt, som om inget hade någonsin inträffat på jobbet. Eller som jag aldrig haft en care in the world. Han får mig alltid på så bra humör *ler*
Sov inte allt för bra, men vad gjorde det då vi skulle ut på middag med Elfving och hjärtat på TexasLonghorn. Hade planerat häng sedan många veckor tillbaka, och hjärtat var i princip övertygad över att jag skulle banga och gå på Grönan istället! *skratt*

Vaknade och älsklingen gjorde kaffe, vilket bara var magiskt och sedan börjades det styras upp.
Vi tagga först till Shalimar eller va fan de heter för att sammanstråla och sedan gick vi till Texas, det var ju nyöppnat, helt fullpackat, och vi fick även flytta på oss, maten tog en evighet att få in. Den utlovade biran föll också bort. Jag vet inte om vi satt närmare 1 ½ h och väntade på att få äta men när det väl kom in så vart Fröken glad, jag kunde ha ätit upp en häst! jag och Mr hade beställt Surf n turf, jag kan säga kortfattat att köttet var helt okej, men stackars hummern hade dom ugnsstekt eller grillat sönder helt, det var segt. Jag hade ju valt att gröpa ur den, slungat den, samt blanda den med ost och lite smör sedan langat in den i ugnen i någon enstaka minut vóla klart!
Så det var ruskigt tråkigt, ruskigt, så tragiskt att stackaren hade fått stekas sönder till en skosula.

Anyway, efter middagen tog vi oss mot staden, jag var i princip redo att rasa men det var bara hålla sig lugn och inte visa sin trötthet, jag ville ju faktiskt umgås med människor. Hade faktiskt ruskigt roligt för jag kommer inte ens ihåg när jag var ute senast! Någon gång vid 02.00 åkte vi hem.
Vi gick loss på varandra, efter alla aktiviteter ställde Babe och gjorde pannkakor mitt i natten!
Han är så jävla underbar, Pannkakor mitt i natten!!!! Sedan somnade vi rätt utslagna, jag va out as a light!
Fredagen dök upp som ett brev på posten och ack vad Fröken mådde som sju svåra år! Fick dock en dos av Mr, vilket inte var helt fel, för huvudvärken försvann på ett naffs! Asså i shit u not!! The dick cures everything!
Anyway....
Mr åkte hem och skulle styra upp kläder osv för lördagen, jag tog mitt arsle för att handla. Skulle ju dessutom köpa en vinflaska till Linda, tack och lov för sällskap av Elfving för jag höll seriöst på att kolapsa! Jag var så illamående, hade frossa och svettades. När vi kom in på systemet trodde jag seriöst att jag skulle spy! Ville inte se en alkoholflaska! Elfving lugnade dock ner mig och vi gick skitsnabbt vidare till Ica, där jag handlade lite mat. Skulle ju dessutom ställa mig och laga mat! Jipiiiiiii!

Väl hemma igen så rasar jag i soffan och där ligger jag till Mr dyker upp, sedan så började jag fixa mat ovilligt, men Mr hjälpte till så det gick, och jag måste säga att maten gjorde faktiskt susen! Vi låg och tittade på serier hela kvällen, fram tills 3 då vi faktiskt insåg att vi måste sova! Och jag kan säga att jag somnade rätt fort efter kvällens aktiviteter *flin*
Kortfattat måste jag säga att det var en av de mest häftigaste och intensiva orgasmer jag någonsin upplevt, fucking aaaaazomly cool!

Lördagen ringde klockan skit tidigt! Runt halv tio klev jag upp och någonstans försvann all tid, för vips är klockan nästan tjugo i tolv och jag är skitstressad!
Jag är dock jävligt imponerad på mig själv att jag hade sminket, kläder och allt annat i tjack när vi lämnade hemmet! Till och med i tid! WTF! Det händer fan inte ofta!
40-års fest då kan man inte komma sent!
Vi tog oss till staden, vidare med pendeln till Huddinge där Babes bror och hans familj mötte oss, vi fick skjuts sista biten. Någonstans hade jag tagit det Mr hade sagt, om att bo på ett berg, med en nypa salt, tjo det fick jag äta upp!
Jag hade ju tänkt att vi kunde gå från bussen men jag förstod verkligen vad han menade när han protestera att det gör vi inte alls! Någon får hämta oss! AMEN! Kommer aldrig doubta hans ord igen, för dom bodde verkligen uppe på ett berg, inte en liten kulle som jag hade fått för mig! Jesssssusssss! BERG! Bra där Jesse!
I alla fall, fick träffa en jäkla massa underbara och roliga människor, hade hur skoj som helst! Det enda jag störde mig på var faktiskt my fucking out-break i ansiktet som bara på några timmar lyckades blossa till någon jävla böldpest i ansiktet. Mr sade till mig, och jag skämdes ögonen ur mig *suck* Vi fick grillad vildsvin och massa annat gott som var helt magisk! Rabarberpaj som smalt i käften, samt vildsvin/älgfärsburgare asså oh my god va mat!
Längst kvällen drog vi oss till Tess i täby och där satt vi säkert till 4-5 innan vi drog hem till mig och rå däcka. En fantastiskt bra helg!

Tänker inte ens gå in på nattens skit, men längtar tillbaks till helgen och Babes famn! *suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar