torsdag 28 juli 2016

Ja herre gud!

Kom en yppig silikonbrud med ankläppar, dryg och framförallt full som en kastrull.
Hon sluddrar fram att hon måste ringa och att jag ska ladda hennes mobil, fine no problems säger jag, och då behöver jag en laddare. VAH! HAR DU INGEEEEEN??????? VAD ÄR DET HÄR FÖR SKITSTÄLLE!! SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST!

Jo rå, det går bra nu. Hon står och vinglar och ser ilsket på mig, sedan kommer ett HUDDINGE!!!
Då slår jag upp allt och hon tittar bara ilsket igen, gungar fram och tillbaks. BRAXITZZZZZZZZZZVÄGEN! Förlåt? BRAXITZ.....VÄGEN!
Asså det är det jag hör, hon sluddrar så hårt och när hon försöker artikulera den förbannade vägen blir det bara pannkaka av skiten och hennes saliv skvätter ner allt och lite till.
Jag försöker slå upp något med backvägen backsvängen, det enda jag får fram är backsvampsvägen, något i den stilen och hon skränar bara BRAXITZZZZZZZZZZZZZZVÄGEN!
Tillslut blir jag irriterad och säger att jag inte hör eller förstår vad hon säger för hon är tyvärr så berusad. Hon gick. Tack och lov!

Tills hon trillar ner igen 1 h senare och då kommer hon raka vägen till luckan, LADDARE!!!
Jag säger bara att jag har fortfarande ingen. Ja just det! Du va den argabruden och sedan drar hon sitt kort, kolla jag kan själv...bla bla bla, jag hörde inte det sista.
Asså varför får jag dessa fylleskallar! WHY!
Jiiiiisessss.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar