måndag 3 december 2018

Torsdagen var en bonusdag

för att jag skulle vända dygnet, och det började ju redan i onsdags. Det gick bra, ack så trött jag var.
Problemet var dock när jag väl hade somnat natten mot fredagen så väcktes jag av att mannen tog ut hunden som i sin tur hostade så mycket så jag hade svårt att somna, inklusive mannens snarkande så när jag väl skulle upp på morgonen ja då hade jag redan varit uppe sedan dackefejden utan att kunna somna om. Jag släpade mig upp, drog iväg mot tuben, och jag avskyr rusningstrafik på morgonen. Det går inte med ord att beskriva trauman jag upplevde, en annan sak att vara på väg hem för att sova. Fine! Men att åka in med boskapen är fan ingen höjdare.Mötte dock Frida på vägen till tuben så ett positivt inslag på dagen. Mötet började som sagt snortidigt, jag satt i princip och gäspade och försökte hålla mig vaken, första timmarna gick väl relativt smärtfritt. Sedan var det lunch, och som sagt jag mådde bara illa. Efter lunchen så satte det igång igen, och dessa timmar var en pina, att sitta ner i 8-9 h inte min grej. Träsmak överallt och nästintill omöjligt att hålla sig vaken. Men SACO va bäst, dom hade snorbra saker dom tog upp. Efter kursen styrde jag min kosa hem, stressade i mängder. Flög in och slaskade av mig, hann sminka mig ubersnabbt och sedan satte jag och väntade på Renata som skulle landa, hon flög hem från Helsingfors. Hon hörde av sig och sade att hon satt på bussen sedan tog det tid och mer tid, jag började bli stressad, jag hatar nämligen att komma sent. Vi skulle infinna oss i staden på födelsedags middag. När hon väl messade var hon vilse, tyckte det var konstigt att det tog 30 minuter från bussen till oss, vanligtvis tar det 10min. Skickade skärmdumpar och vägbeskrivningar, tacka fan för Internet.
Anyway, hon dök upp tillslut svettig, trött och sänkt. Hon skulle inte med på middagen, så då vart det ännu ett irritationsmoment hos mig, och då var jag superstressad. Dock så förstår jag henne. Just där och då var jag inte allt för road. Jag sprang ner till tväris, hann precis med och tajma tuben så det tog exakt 16 minuter till hornstull, jag var glad, men tvärslut.
Kom in på La Casa där alla redan satt men gick runt ett varv och hälsade på alla. I made it!!!!
Vi satt och snackade lite, sedan beställdes det mat och vin. Bästa var när Freddan och Frida berättade om dagen! Så jävla in i helvetes bra födelsedagspresent i form av skattjakt! Klockrent! Skrattade och bara mös.
Vi satt väl på La Casa i några timmar, sedan råkade jag försäga mig om bowlingen, vilket jag vart skitsur över, men det var verkligen två hjärnceller kvar som fungerade och dom samarbetade inte alls. Jag var så trött!
Aja, det kom ut ur käften i alla fall och sedan så var det ju rätt kört att försöka släta över det.
Vi hade alla ätit och skulle gå och betala en och en, det var en del som körde på förrätt, middag och sedan va fan dom drack. Vi bestämde oss för att ta in två flaskor vin och göra upp om betalning senare. Så jag går och betalar min mat, min dricka och en flaska vin. Fine. Då sade jag att då får resten bjuda mig på dricka.
Sedan gick dom en och en och betala, redan på busshållplatsen vart jag sne då Hjärtat påpeka att det var någon som inte betalade sin mat. Seriöst! Det här må vara småsint av mig, men det är inte ok att springa ifrån en nota. Man gör inte så! Jag lackade ur, det vart inte bättre när vi kom till bowlingen då jag sade till brudarna, INTE Frida, att jag gärna tar vin/cider. Tror fan inte det! Nä, det som jag lackade på var att Frida som redan har anordnat dagen, går och köper mig en cider. Visst jag tackade ju, och var väldigt tacksam för det, men det skulle ju inte hon stå för. Seriöst! Man gör inte så! PUNKT!
Bowlingen bjöd dock på en massa skratt och en herrans massa svordomar från min sida, men jag sopade Matte under mattan! Jag vann! Jag är världens mest sämsta vinnare och förlorare.
Utöver detta så var kvällen fantastiskt lyckad, dock så drog det där mochandet överhanden och som sagt inte OK.
Man gör inte så, man gör rätt för sig.
Anyway, efter bowlingen skulle vi till A och där vart jag inte långvarig, i och med skitsopigt med sömn så drog jag hem och sov. Out as a light!
Vart väckt mot natten då Erik skulle visa något till Renata med mobilen, så jag vart tyvärr klarvaken. Lade mig och kollade på big bang och väntade på att bli trött, mot halv elva så gav jag fan i tvn och somnade. Sov skitsopigt igen, och vart väckt efter tre då vi egentligen skulle åka till Frida och Fronken men jag var så färdig och så trött så jag orkade inte. Fyi, jag hatar att banga på saker jag har lovat, men här hjälpte inget. Jag låg i sängen fram till 18 utan att orka kliva upp, fast jag skulle behövt riva av.
När jag väl kom upp ur sängen landade jag i fåtöljen och där låg jag till Erik kom hem på natten. Jag var bara helt slut. HELT FINITO. Det här med vända om dygnet tar för mycket på kroppen. Jävla värdelöst!
Anyway.......
Vi låg och kollade på The Orville fram tills sent och sedan var det ett helvete att somna igen, snarkande deluxxx. Kollade på klockan varenda timma fram till 15 sedan slocknade jag som en stock. Tydligen skall jag inte sova.
När jag väl gick upp så var det ju dags att kicka igång ännu en jobbvecka. Den började inte bra, någon av mina ärade kollegor har stulit material jag behöver dagligen och det här är även beställningsvara så det kommer ta ett antal månader innan jag kommer kunna arbeta normalt igen. Allt tar trippel dubbelt så långtid, idag fick jag avbryta för annars hade jag inte fått äta. Humor.
Tack och lov för en ledig dag idag, jag längtar inte till helvetet på jorden direkt.
Veckan, ja veckan är det jobb och åter jobb. Sedan till helgen blir det massa saker igen. Jag behöver semester helt enkelt! PUNKT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar