onsdag 23 juli 2014

I morse

så höll jag seriöst på att kissa på mig, skratta så tårarna rann, morgon personalen knäcker! Sedan så kom Esajas också, så tog han upp fotmannen och då va allt igång. Herre gud, fick ju ont i magen!

Anyway, jag drog till Alvik och handla lite frukost, hade ju en dejt med självaste Elfving som jag inte sett på en evighet, vi må bo 2 minuter ifrån varandra men när man är inne i en arbetsperiod så är telefonen ens bästavän. Dock så vart det ändring på det, eftersom vi faktiskt syntes IRL idag:) Så när jag väl hade handlat så tvinga jag mig själv att gå hem igen, på vägen vid övergångstället från Stora Mossen såg jag denna helt ubersjukt snygga karl! Oh herre jessuss! Mitt hjärta typ studsa i hundra nittio! Inte nog med att han är lång, konstnärlig look, men han ser väldigt bra ut för sin ålder, damn it! Vad kan man gissa på 50 kanske. Jääääävligt snygg!

Anyway, medans hjärtat studsa för glatta livet så stod Elfving en bit bort, det var ett kärt återseende! Fan va jag har saknat henne!!! Damn it! Sedan promenera vi hem till mig och fick i oss frulle. Trodde inte för mitt liv att jag skulle lyckas somna i värmen, men jag var fan out as a light och sov gjorde jag också, vakna vid 20!!!! Missa alla samtal från Elfving samt alarmen, ja, jag hade en av dom dagarna. Då en explosion hade gjort det samma, jag hade fortsatt att sova. Det var verkligen inte bra, eftersom jag får så mycket mer att göra i morgon, måste verkligen storstäda då jag får besök till helgen! Damn it!

Oh well idag ska vi fan i mig ta tag med hårdhandskarna på jobbet! Det ska saneras. Well dags att göra nytta over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar