måndag 7 juli 2014

Så där ja

Natten var fylld av tok mycket jobb, jag sitter i min lilla cell och är helt enkelt medvetslös. Men vet ni vad!? Om 1½h är det fan i mig muck!!!! MUCK I TELL U!
Oh Yes! Det ska bli mellan 26-30 grader varmt idag, och nu håller jag tummar och tår att jag fan kommer upp till lite bad idag, det vore ju för jävla underbart!

Anyway, kom faktiskt upp igår, ställde systematiskt en och annan väckarklocka runt i lägenheten, inklusive mitt "brandlarm" (väckarklockan) låter som hela jävla brandkåren står i ens rum när skiten kickar igång. Jag avskyr den innerligt. + så ringde Elfving. Kunde dock inte fortsätta samtalet för jag var så sur, nu snackar vi ruskigt sur. Jag tror jag förknippar den där jävla klockan till skolan osv. Ja, nåt stört är det för jag har funderat ett antal miljoner gånger på att demolera och förstöra fanskapet.
I alla fall, jag var sjukt effektiv igår, även om jag var sur som en citron, jag hann dammsuga, fixa mat, städa toaletten och sovrummet, så nu slipper jag ens tänka på skiten! Maten vart en het thai/kycklinggryta. Sjukt gott!

Nu hoppas jag bara på att jag får åka hem snart och att jag kan sova på en gång, inga jävla krusiduller, utan däckar. Väntar också med spänning på mina Gripsholm´s påslakan som skall dimpa ner vilken jäkla dag som helst, helt lyrisk! http://www.gripsholmpalandet.se vem vill inte sova med Alfred???? Oh, det kommer bli så bra, och som sagt det är en av mina absolut favorit siter att handla på!!! Gripsholms äger, dom har tydligen en butik i Solna Centrum men en annan sover ju alltid så tacka fan för att webbsidan finns! http://www.gripsholmpalandet.se/badd/paslakan/isabelle-baddset-rott sedan så är det jäkligt snabba också!!! Fantastiskt! Oh jag bara älskar allt! Vill ha allt!
Nä nu ska jag göra ett sista ryck här på jobbet innan jag far hem och däckar!
Blessed!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar