onsdag 16 juli 2014

Sitter

och njuter av morgonen, kom hem för någon timma sedan.
Jaha, vars fan ska jag börja?
Well igår vakna jag ovilligt, trött, asså så där själsligt trött. Tänkte för mig själv, nä idag drar jag ingenstans! Sedan snacka jag lite i telefon med Elfving, mamma osv. när jag väl satt i soffan och sippa på kaffet så kom hjärtat in på chatten. Velade vad jag egentligen skulle göra, kände bara att känslorna svalla över. Dödsångesten gjorde sig påmind gång på gång, inte nog med svårt att somna men dessa mardrömmar osv. Gah! Gick runt och dammsög, tvätta och försökte verkligen skingra mina tankar men ibland är det för svårt. Bestämde att jag behövde en break, en paus helt enkelt, och vad är mer bättre än sammanstråla med vänner?
Jag var också hungrig i och med att jag skippade frukosten, så styrde upp mig och begav mig ut. Till och börja med är jag allergisk mot ersättningstrafik, så jag promenerade snällt till Alvik, första hindret kom vid Stora Mossen, vars de har stängt av i princip alla promenadstråk till Alvik. Smidigt! Det finns ett antal skyltar som det står att promenad människor hänvisas till andra sidan bla bla bla, det blir en aning snurrigt då dessa skyltar finns på varenda sida av promenadstråken vid Stora Mossen. Man blir förvirrad, för den första du går till är avstängd och de andra skyltarna indikerar samma, men efter att gått mitt i Drottningsholmsvägen hitta jag rätt, men det var också ett risktagande med alla bilar och tutande, men som sagt jag gav upp, orka inte springa runt som alla andra. Jag korsa skiten och hamna tillslut rätt! Polisen var inte alls road. Aaaaaw what ever!
Gick min promenad till Alvik och tog tuben, skönt som fan! Så det är nog nästa grej för min del, att promenera. Anyway, kom till Ankaret och hörnan glappa tomt, tog en stol och slog mig ner. Beställde mat och messa vänner att jag var på plats, men att jag först skulle ha mat, för var extremt hungrig och på dåligt humör. Hjärtat dök upp, och som jag saknat honom! Det var ett kärt återseende, jag verkligen älskar denna människa och sedan få höra att han har fått vart med om en idiot till Fitta, ja skulle jag någonsin stöta på henne så åker hon på däng, det är ett löfte! Man beter sig inte som ett lågt litet fittnylle mot min bästa polare, punkt på det! Vi ska inte gå in mer på det, men det är sådana brudar som ger oss andra ett dåligt jääääääävligt dåligt rykte!
Anyway, sedan kom kära Uffe in, som jag saknat honom! Det var verkligen år och dagar sedan, så jag var glad som fan:) Anyway, det trilla in en hel del personer, vänner osv. Anyway, jag hade skitskoj, behövde verkligen tänka på annat igår, och det lyckades jag med till en person fick hela jävla kvällen att handla om honom! Jag blir så trött, det skulle vara en kväll av slappna av och skingra tankarna men istället fick den här personen det att handla om honom. Löjligt, så jag ignorera detta och fortsatte att ha en sjuktfinkväll med nära och kära. Träffa även en drös nya människor så jag hade så jäkla skoj.
Dock så hann tankarna som dom alltid gör ikapp mig när jag kom hem, har sådan dödsångest så det inte är sant. Anyway, sedan börja det messas till höger och vänster och allt handla åter om honom och inte om något annat, själviskt.
Men i slutändan så hade jag en sjuktbra kväll, jag fick umgås med vänner som jag älskar, skingra mina tankar, dock så saknades det en Elfving, men inom snar framtid ska vi också umgås! Men slutet kunde ju vart lite roligare men dock inte mitt fel.
Sedan jag kom hem har jag hunnit och tvätta restrerande uniformskläder och lagat matlåda, yey me!
Nu ska jag bara insupa morgonen och skåla för min kollega som vandrat vidare till högremakter, see u on the flipside Abul R.I.P!
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar