lördag 15 november 2014

Idag var intressant

Varför känns det som jag kommer börja gråta i vilken sekund som helst?

Anyway, kvällen börja med bästa Elfving, vi sammanstråla utanför henne,och sedan gick vi mot tuben, mitt humör var på topp! Jag var så innerligt glad, så jag chocka nog henne och hjärtat, som stackaren var på ubet sämst humör, men vad lite häng kan göra! Ääääääskar dessa två! Och hjärtat kommer liksom alltid rocka min värld, men dock helt platoniskt!

Efter enaaaaaaazom dinner med över 1,2 kilo kött som jag hade med mig, bana vi väg mot ankaret. Träffa nära och kära *ler* Mycket givande, Sluta aldrig krama Oloffson. :) Love him to bits.
Anyway, fick konstigt mycket uppmärksamhet, tror det har att göra med håret, fick t o m ragg av en och annan, obehagligt enligt mig.

Hände en jävla massa!!! Anyway, sedan fick jag friskt ragg av Erik, som faktiskt vill träffas i morgon och han verkar ruskigt vettig. Uber ung 27 men han insistera på att ta mitt nummer, så well why the fuck not, så vi ska höras. What ever. Jag kan liksom inte koncentrera mig på något annat än Mr Porn. Im such a slave to gooooooood sex. DAMN IT!

 Men i morgon ska jag ha middag med mor, Elfving samt hjärtat, är ruuuuuskigt nervös. Fatta mig rätt, älskar min ärade mor, men vi är som natt och dag, östermalm vs trash. Hon vill gå till Ankaret och vi ska äta på ankaret! Oh my lord, får redan sura uppstötningar osv.
Jag släpper in henne på det heligaste, mina vänner mitt ställe, jag känner mig på något sätt violated men måste försöka se henne som en vän inte som en enemy. Och där kom tårarna, jiiiisesss, im fucked.
FAN ibland hatar jag seriöst mitt liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar