söndag 27 mars 2016

Helgen so

far har vart jävligt lugn, tack och lov! Idag var det mer folk i rörelse men en då jävligt lugnt.
I morse åkte jag till Mr med en sightseenbuss, orkade inte stå och vänta på massa ersättningsbussar men jävlar i min lilla låda vad jag fick njuta av vyerna.
Anyway, när jag väl kommer innanför dörren står ett massivt påskägg och väntar på mig *ler*
Det är gigantiskt! och det lilla påskägget jag hade med mig var en klentröst! Ja, jag vet! Det är ingen tävling!!!!!! Kände mig besegrad deluxx.
Kunde för mitt liv inte sluta le eller skratta, öppnade dörren och hånglade ner Mr, han vaknade naturligtvis, stackaren som sov så sött.
Han klev upp och sedan var det verkligen kört, han kunde minsann inte somna om! Gissa om jag har haft dåligt samvete sedan jag själv vaknade! OM!
Jag avskyr att beröva Mr sin sömn, eller någon annan för den delen. Man bara gör inte sådant, så vad lärde jag mig om detta, inte väcka Mr i onödan någonsin! EVER!

Han väckte mig runt 17 och med all rätt, hade inte velat haft det på något annat sätt, för att hinna umgås en liten stund i alla fall innan båda skulle jobba. Älskar att spendera tid med honom, och när han dessutom fixar kaffe, ja, he had me at coffee, and he will always have my heart. Han stod i köket och lagade matlåda medan jag satt och åt frukost och tittade på. Han är så fantastiskt duktig i köket, oh och hans potatismos var fan i mig helt jävla supergod, hade fan kunnat hällt i mig det.
Hade verkligen ingen lust att varken Mr eller jag skulle iväg till jobbet, men ibland så måste man.
Natten lider faktiskt sakta men säkert mot sitt slut och jag ska väl se på något avsnitt av nån serie sedan ta mig hem och tvärdäcka, fan nu glömde jag kaffet hemma hos Mr, aja i veckan. In time in time.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar