torsdag 13 augusti 2015

Cunt

är fan i mig dagens ord som beskriver mig.
Inte nog att jag är besviken på mig själv, för jag kan tydligen inte hantera saker på ett riktigt bra sätt. Speciellt inte innan kaffet, kläckte ur mig till Boyfriend i telefonen idag, men vi hörs och syns nångång i September! Asså jag hann liksom känna hur det sög tag i magen när orden trilla av tungan och jag tänkte bara, Nooooooooooooooooooooo! U DID NOT JUST SAY THAT!
Boyfriend ska som sagt till Norge, och ja, jag gläds för hans skull, och jag vet att han kommer ha skitkul. Han ska åka dit på svensexa i helgen samt bröllop nästa helg. Nu kommer min egocentriska sida in, även om jag är glad för hans skull så inser jag att jag inte kommer se honom på ett tag, griniga tjuriga Jesse blir 3 år igen!
Och jag veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet att jag är så jävla löjlig!!! Men jag kan fan inte hjälpa det!

Jag vet att jag reagerar som en CUNT, jiiisesss help me. Jag kommer överleva, och jag kommer sakna honom, men FFS Woman get a fucking grip of urself! Ibland har jag fan lust att slå migsjälv med något hårt!

Nä jag ska försöka ignorera mina 3års fasoner, för jag är faktiskt riktigt glad för hans skull, han kommer få komma bort, ha kul, slippa jobba, semester, umgås med fantastiska människor osv. Dessutom kommer dom få umgås med världens helt underbaraste karl!
Get a grip!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar