söndag 16 augusti 2015

När jag kom till

jobbet igår så hann jag knappt komma in, så rann det ner ett hundratal resenärer som alla skulle ha biljetter, kallas evenemang på Ulriksdals slott, Digeloo grej tydligen. Så det var bara att börja jobba. Efter den sista stackaren som gled ner vid 01.15 så slog stopp till. Så förseningar längst natten. Uppdaterade Elfvingsdator, som flippa, så nu får vi se om jag kan återställa skiten, annars blir det fan problem.
Utöver det så snackade jag nyss med mamma, vi ska försöka styra upp en kräftskiva nästa lördag, så håller fan tummarna att det blir av.
Diva höll mig sällskap i morse i 1h det var välbehövligt, var så deppig för datorn, saknaden, Berta-Britta som började i natt. Hade tack och lov en fungerande telefon som jag kunde använda i alla fall.

Idag var det tänkt att gå ut, men jag vet inte om jag fixar det på dessa värkar, om jag måste ta citodon så är det ju garanterat kört. Men känner ett jävla måste för det här. FAN!


Well utöver det händer det inte så mycket, ska väl bädda ner mig strax och typ bara hoppas att jag klarar av dagen/kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar