onsdag 12 augusti 2015

Kom hem i morse

och insåg ca 150 meter ifrån huset att jahapp, det hamras och borras in i helvete så hela området lät, och ju närmare jag gick mitt hus desto mer ängsligare vart jag, jo rå min kåk! Grannarna håller på att fixa nytt kök. Yey!
Så när jag väl landar hemma så är det ett jävla liv, men jag lyckades däcka på någon minut en då. Tack och lov!
Vaknade upp och börja verkligen panikstäda, en som har OCD som inte har orkat på länge är det rena piiiiiinan att ha det dammigt. Det vart dock inte allt för bra, men i alla fall en start.
Anyway, lunka ner till tuben mötte upp Malin och sedan gick vi till mig, jag började snabbt med middagen eftersom jag visste att hon hade jobbat hela dagen. Snackade och tog ett glasvin. Mycket trevligt, och speciellt med tanke på att hon bor ett stenkast här ifrån så det lär bli fler gånger om jag får bestämma! Fan hon är aaaaazom :)
Sedan trilla hjärtat också in och han fick sig ett glas samt mat, vart inget avancerat, kyckling thaigryta med ris. Sedan satt vi bara och snacka resten av kvällen, sjukt trevligt. Malin var tvungen att gå då hon skulle upp och jobba tidigt i morgon men vi satt kvar ett tag. Vi skulle egentligen till A, jag och hjärtat men båda var så matta och slut mentalt så vi sket i det.
Jag ska ju som sagt plöja igenom värsta veckan i mitt liv, så det är bara samla kraft. Måtte det gå bättre med sömnen också. Så nyss ställde jag mig och lagade matlåda samt lite mat till Mr när han trillar in.
Har sådana cravings efter massa onyttigt, det kallas jag vet att Berta-B är på G. Saltgurka, chips, ölkorv osv osv. Asså, det kommer varenda månad, samma cravings så jag vet vi det här laget whats up. Nu ska jag bara vänta på att skiten sätter fart också. Aaaaw well, nu ska jag bara begrava mig i tv. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar