söndag 24 januari 2016

Fredagen

spenderades med att sova i mängder, jag vakna allt för sent för alla planer gick verkligen åt helvete. Men vem gråter över det, inte jag! Sömn är bäst!
Styrde upp mig och städade råtthålet, sedan så tvättade jag det nödvändiga och lagade mat, satt och funderade på hur jag skulle spendera resten av dygnet, var så fruktansvärt uttråkad. Alla jobbade dessutom eller som vissa *hmpf* inga namn nämnda som är i USA och jobbar :)
Ja, det blir lite ensamt då, och när jag väl kom på massa saker så var det toksent eller så saknades det helt enkelt inspiration. Började dock med en ny skalle, så vi får se hur den tar sig.
Jag snackade med Mr och vart direkt på bättre humör, sedan så ringde Elfving och hon gjorde det rätt lätt för mig med att ställa frågan, sova med Mr eller krama sönder din kudde? Nå!? Ja valet var ju rätt snabbt gjort, tog mig till östra och mötte Mr när han väl klev av. Mycket bra val.

Vi kom innanför hans dörr och jag hade som sagt lagat mat, en kycklinggryta så den gick åt. Sedan såg vi sista avsnittet av J. Jones, vilket var lite surt, för nu måste man gå och vänta på att nästa säsong kickar igång. Ja, ja men den kan rekommenderas starkt. I like it.
Anyways, sedan vart det en hel del fysiska aktiviteter och jävlar i min lilla låda var jag var ÖM! Mina ljumskar ville bara promenera där ifrån! Kan säga att de nedre regionerna ÖMMAR värre idag!
But damn i like the pain *flin*
Han fick mig att halft tuppa av, men my fucking god va jag kom när jag kvicknade till, det var fan i mig som jag explodera inombords. Asså nog att han får mig att komma, fontänorgasmer i all ära, men det här kan jag knappt beskriva i ord! Dock ett stort AJ idag, för när jag rör mig på ett visst sätt så skär det fan i kroppen *skratt*

Anyway, hade lite svårigheter att sova, och när jag väl blir på det humöret blir jag en evil fucking bitch, så babe fick sig en skopa ren ilska från min sida, och jag hatar verkligen att han får ta del av sådant skit. För det är inte hans fel, men bad om ursäkt för det också men känner mig dock fruktansvärt hemsk fortfarande. Usch!
Tillslut hade vi väl svårt att sova båda två, så jag gick till Ica och handlade medan han langade på ugnen. Sedan så åt vi, och tillslut så somnade vi men då var klockan låååångt efter sovtaim.
Mr klev upp först av oss och jag kände att jag inte kunde ligga kvar för då hade jag garanterat sovit vidare så efter mycket om och men så tvinga jag också upp mig. Mr var ut ur dörren rätt snabbt och jag bänkade mig i soffan med en panna kaffe. Efter en seg start kom jag i alla fall in i duschen och där någonstans kändes det helt okej. Fridalainen ringde och skulle komma över. Så efter allt duschande så satt jag i soffan med sminket i högstahugg då ringde dom från jobbet och sade att dom hade en tjänst. Tackade och tog emot men sedan vart det bråttom, för jag skulle hinna hem och byta kläder osv.

Väl efter massa trixande och fixande så kom jag hem och bytte kläder, packade väskan för en hel natts äventyr. Ja nä inte mycket va! Helt skev tjänst, som tog mig till 9 olika platser i dag, för att ge var och varannan kollega en rast på mellan 15-30 minuters rast. Fick ju dessutom åka med alla fyllon idag *suck*
Vid Mariatorget var det en nisse som var fram, sökte kontakt och skulle prata, dock på spanska samt så prövade han på andra språk, att han sedan stod och kallade mig Alexandra gjorde inte saken bättre! Dessutom har vi ett "personligt space" men det tror jag inte fanns i hans värld, utan han står jävulusikt nära och sedan börjar han ta i mig, säger till på skarpen, igen, no responde! Då rann tålamodet över, så jag puttar bort honom och skriker Back off bitch! Och en jävla massa finska svordomar som vi inte ska gå in på, sedan bad jag honom på min renaste engelska att dra åt helvete. Då fatta han.
Anyway, har fan sett det ena med det andra idag, Lord!
Kommer till min slutstation och får fan inte upp dörren! Fick panik! Hade dock två karlar, trafikanter, som var ur denna värld, som tillslut fick upp dessa dörrar så jag kunde påbörja mitt sista arbetspass! Snacka om tacksamt! Skräp dörrar helt enkelt, visste att det skulle bli jävulska problem med dessa dörrar! Gah! Lyssnar någon någonsin på personalen! Nope!
Anyway, jag är i alla fall tacksam över att jag fick jobba extra, för så tråkigt som jag hade det igår hade inte gått, visserligen hade det inte vart tråkigt då jag hade umgåtts med Frida, men kulorna måste in. Cash is King.
Ja nu återstår det inte mycket, och idag får jag hantverkare på plats också. Måste ringa den där rörnissen på måndag. Nä nu får det fan vara nog för idag. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar