lördag 30 januari 2016

Jag älskar att skämma bort

mina nära och kära.
Idag, i morse snackade jag med Mr, och sade att jag verkligen är exited hans överraskningar. Tror han kommer gillart :)
Här någonstans så skrev han - Vad har du nu hittat på? Du har väl inte gått crazy? och det fortsatt med, -Jag tänker money-wise. Han skrev även att han är så sämst på det är inte lika spontan osv,och här kan jag säga att MR har helt fel! WRONG!

Så här är det jag känner på den här punkten, ämnet, att jag älskar att skämma bort mina nära och kära. Cash är till för att användas, väljer jag att skämma, köpa saker, glädja dig eller någon annan så är det ju upp till mig. No fucking strings attached! Det är faktiskt mina pengar, och det är upp till mig att gå bananananas om jag vill.
Finns inget bättre med att se någons ansikte lysa upp som ett solsken då man hittat något till vederbörande som är liksom bara klockrent.

Och jag blir seriöst riktigt irriterad på att Mr sade att han var sämst på det här! WHAT!? Är det någon tävling!?
Vänta lite, vem ställer sig mitt i natten och lagar mat till mig? vem dyker upp med matlåda mitt i natten till mig? Alla gånger du överraskat mig med mat!
Vem köpte 2 par menstrosor och överraska mig med?
Vem har dykt upp på jobbet med kaffe/brownie/choklad till mig?
Eller dök upp bakom dörren, mitt från ingenstans med massor med Choklad!? Akut/mens/chokladpaket!? Skicka mig världens bästa Vykort? Har ställt upp och skjutsat mig överallt! Köpte en t-shirt åt mig på SiFi mässan? Gett mig en zippotändare som jag knappt vågar använda? Kommit på världens bästa Julklapp till hjärtat. Använt en som inspiration till en låt, asså come on!!! där smalt mitt lilla hjärta! Listan kan göras så in i helvetet lång, för jag har bara börjat! 

Du gör så mycket för mig hela tiden, både medvetet och omedvetet, och jag älskar allt med dig. Jag älskar att du väljer att dela din tid med mig och för det är jag för evigt tacksam, för den är det mest värdefullaste, finaste av allt, annat blir liksom oviktigt.
Jag älskar att skämma bort dig, för du är det absolut fucking finaste som finns, du är ta med fan det bästa som någonsin har hänt mig, och om jag väljer att ösa ner dig med överraskningar osv. så tycker jag att jag får det. Oavsett kostnad, för vem fan bryr sig?

Jag tänker inte i sådana banor, speciellt inte till människor som faktiskt betyder hela jävla världen för min del! I Don´t care!
Så jag tänker faktiskt fortsätta och skämma bort dig MR, Elfving samt Hjärtat, så det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar