onsdag 7 januari 2015

Tillbaka

till normal fucking vardag! Finally! 
Jag var helt slut som artist igår morse när jag väl slutade för natten, vilket värdelöst fucking nattpass from hell! Oh yeah! 24/7 trafik, och inte ens en aprak människa som höll mig vaken! Katastrof! Jag hade fan kunnat näcka igenom stationen om jag hade velat, asså noll människor! 

Fick tack och lov sällis hem med Boxaren Blodögat-Elfving. Rasade i säng och var ut som ett ljus, hade ställt klockan på 16 bara för att jag skulle fixa lite saker, men jag sket i alarmet och vaknade motvilligt upp vid 18.20 Jag låg s kvar i sängen lååångt efter sju, och sedan med ansträngningar deluxx släpa jag mig in i duschen. Jag tror jag drack 1 ½ panna kaffe, men jag vaknade inte upp för det, helt jävla värdelöst. Sedan så promenera jag, hade sådan lust att bara lägga mig i ett dike och somna. Kroppen mår som den mår, min fitta vill checka ut! Efter bestraffningen, eller hårdknullandet deluxx här om dagen, så vill hon tydligen inte vara med längre. Ja, ja. 

Anyway, på tal om vardagen, jag var ju rätt införstådd på att det skulle se för överjävligt ut idag och att jag skulle få slita sönder mig, så nu har jag faktiskt rasat i stolfan för jag orkar inget mer. Jag är helt slut, men nöjd, tack och lov så går vardagsnätterna så mycket fortare än en fucking helg! AMEN! Även om jag avskyr vissa aspekter och arbetsuppgifter, men fan så mycket bättre en att stirra in i väggen samt snegla på klockan var tredje minut för att inse att tiden står still. 

Fick även konstiga mess från min mor i natt, får nog ta och ringa henne i morgon och se whats up. 
En natt till sedan ledigt, oh jag ser fram emot det som fan! 
Idag ska jag faktiskt upp tidigare, måste verkligen ta tag i min tvätt, sedan ska jag försöka hinna städa innan helgen, och laga mat, för jag vägrar lyfta ett vettigt finger i helgen. FUCK NO! 
Sedan ska jag försöka få bukt på håret, ja jag ser överjävlig ut. Elfvings min igår morse va fan inte att leka med. I know, im ugly as fuck. *suck* 

Anyway, till nåt helt annat, posta lite foton på instagram och det är en religiös nisse som har fått för sig att ta och kommentera massa saker. Leave me alone. Fuck it, orka. 

Jaaaaaa och vi får se om det blir nåt Ikea på Torsdag eller fredag. Om det inte blir på torsdag ska jag i alla fall iväg till Elgiganten och kolla in en ny dator då den här går på sista sparlågan. Och jag skojar verkligen inte! Sista svängen för bettan. Det är ett under att den ens vill just nu. Nä man kanske ska hinna äta något innan man ska öppna för dagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar