torsdag 8 januari 2015

Usch

Vilken dag det vart, inte alls road någonstans. Datorn har som sagt havererat, men en olycka kommer aldrig ensam har jag märkt, så som dörren, vad är nästa grej?! Behöver inte fler utgifter denna månad, tack det var bra så!

Mardrömmarna har avlöst varandra och jag sov väl riktigt dåligt. Jag ruttnade ganska hårt på att ta tag i mitt hem, var måttligt road över humöret, och som sagt hann laga mat och sitta och svära.

Snackade en snabbis med mor, och som sagt jag önskar dom hittar roten till problemet. Jag avskyr när hon mår dåligt. Sedan hade hon klippt hunden och satte kaffet i halsen, stackaren ser ut som en stor råtta, asså hon ser inte ens ut som en hund längre. Jiiiisesss, snacka om att kapa allt vad som heter hår.

Nu sitter jag och väntar på att min ärade Chef ska komma ut till mig och förpesta min tillvaro *suck*
Ja och som toppen på isberget så har jag fått kallelse till utbildningen. *suck*
Så pluggar jag inte under min semester är jag fucked.

Asså vissa dagar är värre än andra, och idag är tårarna fan inte långt ifrån.
Ja, jag vet, det är säkert I-landsproblem men för mig är det rätt stora saker, speciellt Bettan som har hängt med ett tag, och som nu har fått för sig att krascha, älskade den där förbannade datorn. Nu måste jag damma av min förbannade terabite och föra över allt skit också, och det ska jag hinna innan den dör. Lär bli intressant, får helt enkelt prioritera, det är en del av ens datorliv bara försvinner. Fucking shit! Snart är jag dessutom ledig och jag ska färga håret igen, undra om det kommer bli grönt eller någon annan diffus fucking färg, för det verkar fan inte vara min vecka ska ni veta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar