måndag 15 juni 2015

Fredags morgonen

var jag allt annat än pigg, kom innanför dörren och rasade, glömde ställa larm och allt annat, hann liksom somna innan jag landade på kudden. Tur att en viss Mr ringde mig, för klockan var långt efter 17 och en panikslagen Jesse flög upp som ett skott! Började med maten, langa på en kaffe under tiden där jag sprang runt som en idiot. Maten hann fan i mig klart, hann t o m ramla in i duschen och hade halva fejset på när grabbarna trilla in.
Asså hur jag ibland lyckas, ja det är ett mysterium, kände mig som världens mest sämsta flickvän ever! Asså då menar vi ever! Borde liksom ha haft koll på alarm osv. men tack och lov så löste det sig.
Grabbarna käka och drog sedan iväg, jag stannade kvar för att styra upp lite saker och vänta in Björn. Så i all yra så sprang jag runt och plocka lite.
Drog mig sedan till copperfields och trillade upp på ovanvåningen för att snacka skit med Björn, ruskigt roligt att ses efter så lång tid. Att det alltid ska vara så svårt att styra upp saker, fattar fan inte.

Anyway, grabbarna gick väl på runt tolvsnåret, och det var ruskigt jävla kul att se dom spela. Dock så har jag skrivit om spelningar som hålls på Copperfield förr, och det var fan i mig inte banden det var fel på, utan själva stället. Asså, lokalen är fan inte anpassad för spelningar. Dock så jävla kul att dom spela :) Det var ta med fan drag!
Tog lite bilder också.

Lördagen kom som ett brev på posten, och när jag väl vakna så kände jag mig på topp! NOT!
Fy fan! Tänkte ett flertal gånger att det här kommer aldrig gå! Men fan den som ger sig, Elfving trilla in på middag och vi satt och snacka skit, drack lite vin och sedan så styrde vi upp.
Drog ut på Nalen Klubb vars bandet Black Bourbon Sunday spela om jag inte redan nämnde dom. Gillade verkligen lokalen! Ah, vilket fantastiskt bra ljud! Oh va grabbarna röjde, vilket ljud!
Spelningen var verkligen som natt och dag, märks väldigt tydligt när en lokal är anpassad för musik. Det var inte speciellt mycket folk, som dom vet fan inte vad dom gick miste om, det var även ett flertal andra band som spelade men jag och Elfving stannade inte kvar för att lyssna utan vi drog till A för att träffa hjärtat. Oh vilket kärt återseende! Bara att hälsa på personalen, samt alla människor man fan inte sett på år och dagar! Lycka! Sprang runt och bara hälsade på människor första timman. Fan va jag fick skratta!
Sedan så sprang jag på Graham som jag inte sett sedan dackefejden! Jiiiisesss way way back, vilket var skitkul. Stod och snackade ett bra tag. Pita som jag inte sett sedan ett antal månader. Asså damn så mycket människor, och framför allt Mattias och hjärtat. Oh i was sooooo happy!
Mr och Joel trilla även in och vi vart inte allt för sena, utan drog oss hem relativt tidigt.
Men en riktigt bra helg, men riktigt bra musik och fantastiskt roliga människor!
Yey :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar