söndag 28 juni 2015

Jag tog inte riktigt tag i madrasserna

dom vilar snällt mot väggen och alla kartonger ligger fint fortfarande på golvet och all plast ligger överallt och lite till. Orkar inte!
Drog iväg i lördags mot staden mötte hjärtat på Hötorget och vi promenera till HTL, det ligger skitgömt, jag hade aldrig hajat gått in dit självmant. But do i like it!? Eh ja!
Det är en hotellbar men den har en innegård och sedan så har HTL bästa personalen ever, EVER! så det var faktiskt som att komma hem lite, fan vad jag saknar Julia och Kristian på A, men är dom inte där så tar man faktiskt sig till HTL. Ruskigt nice, jag ska fan kidnappa med lite människor och gå dit flergånger. Vi satt och snackade och hängde lite.

Hjärtat skulle ju vidare till A och jag bestämde mig rätt tidigt på kvällen att det skulle minsann inte jag, jag orkar inte med löning. Så jag tagga.
Vart en ganska rask promenad genom staden men ack så skönt. Blåste på rätt bra sista svängan då jag hade en aning bråttom till tåget, skulle ju sammanstråla med Mr och bara att få sova med honom var guld.
Så idag är jag så mycket gladare så mycket lyckligare, jag ska minsann orka ta tag i mina madrasser och allt bråte som ligger runt och skräpar inom sin tid.

Ja just ja, lite lustigt idag när vi står på Mr´s balkong, och jag tittar runt, det var en massa människor ute, picknick och föräldrar med barn osv. där mitt i allt ser jag Alex hans fru och deras barn, asså världen är fan liten. Kände dock inte riktigt att det var plats att säga hej, kändes som ett helt annat sekel och ett annat liv sedan, plus att jag vet hur mycket hans fruga hatar mig som pesten så Nej på den. Undrar fortfarande varför, asch, what ever, orka. Men lustigt.

Har fan haft ont i magen hela dagen, men inte mensvärk utan ont i magen, magen hoppas verkligen att det släpper för jag orkar fan inte gå runt och må så här.
Well jag ska väl sätta igång med lite projekt over and out.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar