onsdag 17 december 2014

Booooom!

1.5 mil senare så är jag helt slut, vaknade dessutom tidigt för tanken var att städa och fixa lite saker. Check på den, jag orkade dammsuga, thats it.

Snackade som sagt med Elfving i morse, vi tog ju sällis, och hon erbjöd mig att läsa igenom en konversation hon haft med en viss person, men jag backade i 190, vill inte höra, vill verkligen inte se någonting, och jag vill inte bli mer ledsen en jag redan är. Tack, men nej tack. Vi lämnade ämnet jävulusiskt snabbt.

Jag har fixat massa andra saker idag, så vart otroligt flitig med räkningar, styra upp matlista för kommande måndagen och vikt tvätt och tvättat. Skulle egentligen tagit tag i mitt hår också men vi får se om jag har ork i morgon innan jag ska ut. Inte för att det är någon skönhetstävling men jag hatar utväxten.

Morsan har inte hört av sig ännu och lyser med sin frånvaro med både tel.samtal och mess men men, inget som förvånar mig alls.
Längtar tills i morgonbitti för då får jag sova igen, amen! Bästa som finns just nu.
Funderar på om man ska gå på AC/DC i sommar, funderade även på Foo Fighters men i Gbg, asså WHY!? Då måste jag ju ta mig dit också. Crap!
Aaaaw well, nu är det dags att styra upp sitt ass för här ska det minsann slavas i natt igen.
Håll dock tummar och tår att jag slipper spyor i natt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar