söndag 21 december 2014

Jag förstår inte

Hur människor faktiskt gör, jag har skrivit om det innan, men jag hajar fan inte hur man hinner med allt!
Idag steg jag upp, skulle som sagt ta tag i mitt hem osv. Vad hann jag egentligen med?! Nada, känns det som! Jag skulle städa, tvätta, laga mat, filea laxen, baka bla bla bla bla.....

Well, jag hann med att plocka undan lite kläder, göra rent köket, halva toaletten. Gick ut med skräpet. Sedan tog jag mitt ass till Abrahamsberg och hämta packet, började sedan promenera och det gjorde jag! HELA JÄLVA VÄGEN TILL JOBBET! Det gör jag fan inte om! Snurra bort mig vid Solna, Ritorp eller va fan stället heter,fick gå tillbaka och en annan väg,  hitta i alla fall till Frösunda Port och sedan var det sista sträckan. Är faktiskt helt uberslut, jag ska dessutom beta av en natt på jobbet. JOY!

I morgon måste jag fan hinna klart mitt hem, det här går inte. Jag vägrar göra något sådant på måndag!

Sedan snackade jag med Elfving över menyn till Fredagen, det blir västerbottenpaj, samt nån köttbit samt potatisgratäng. Det får fan duga har jag bestämt. Skiter seriöst i vad resten av människorna tycker. Dom får väl ta med sig pizza eller nåt annat om skiten inte duger.

Oh kan det seriöst vara Måndag nu! Behöver vila min kropp!
Ja och jag kommer ha så jävla ont i mina ben i morgon, känner av skiten, eller så är det min kropp som håller på att tina upp. Det var en aning kallt ute!

Anyway, fick frågan om vad jag önskar mig i julklapp, asså seriöst, att min ärade mor får behålla hälsan.

Jag själv har inte så himla mycket önskningar när det gäller julklappar, det är inte ens saker jag vill ha. Så nej. Behöver jag något så köper jag skiten.
Ja då har man skrivit ännu ett surt inlägg.
Solstråle/Butterkaka/surfitta/Bitterfitta.com yes thats me! Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar