onsdag 3 december 2014

Idag är det onsdag.

I tisdags morse var jag helt slut efter ännu ett jävla gympass på jobbet. Var mentalt slutkörd, vilket nattpass. Hade det funnits en bar öppen hade jag fan dragit raka vägen dit. Dock så åkte jag hem, och när jag sitter på tuben hör Mr av sig. För att göra en historia kort så kom han över.
Som sagt, jag hade inte träffat honom på en vecka, så det var ett efterlängtat återseende, jiiiisesss, ni kan liksom inte ana hur mycket jag saknat honom, hur mycket min kropp hade saknat honom.

Jag hajar fan inte vad han gör med mig, men it´s so bad and it´s sooo goooood. Det negativa var ju att han skulle jobba, Det där med jobbet, Gah! I don´t like it.

Anyway, Mr, sex on 2 legs, Mr Porn, hetast drog till jobbet och jag sov vidare, i 4h. Sedan ringde Elfving, och jag styrde upp mig fort för att dra och storhandla. Vi drog mot Bromma Blocks.
Det var även ett kärt återseende, vi snackade en jäkla massa. Ibland önskar jag dock att jag kunde prata med Kat, eller farsan, skulle verkligen behöva bolla lite. Någon liksom lite mer utomstående. För mina närmaste vänner lär öronen blöda just nu. Jag är t o m trött på att höra mig själv, men man kanske kunde se saker lite mer objektivt.
Vi kirra det mesta, men jag glömde till min förbannelse att handla smärtstillande, FUCK!
Hatar by the way att handla.

Anyway, drog hem, asså vad skulle jag gjort utan stickan?! (Dramaten) Ja, Elfving är fan bäst! Är så glad idag att jag köpte skiten, jag hade aldrig kunnat släpa hem allt. Vissa människor äger nämligen inget körkort eller bil. Mr satt och väntade, ja mitt fel. Skitsamma. Vi skulle över till Elfving och äta. Innan dess dock fick jag en present av Mr, strumpor :) Precis i min stil dessutom *ler*  I sooooo like!
Han fick sig en julstjärna som jag hitta med lite döskallar på. Han kirra min som jag fått av Elfving, måste fixa en krok vid sidan om för den där jävla horsladden stör mig något kopiöst. Skitsamma. GAH!
Packade upp det mesta, men övergick dock i fysiska aktiviteter. Och kan med säkerhet säga att hela huset lär veta vad Mr heter numera. Hungern gjorde sig dock påmind och vi styrde upp oss och gick över till Elfving. Där fick vi både vin och mat samt en dos av Norsk/Sjuk/zombiefilm:)
Hade sjukt trevligt, men sedan tog min kåthet över och vi gick hem.

Vart straffad delux, precis vad jag behövde *ler*
Damn, dessa saker som han gör med mig.

Precis, dessa saker han gör med mig, det hade vart så enkelt om, ah fuck it.


Anyway, efter att däckad så vaknar jag upp i morse och har sådana jävla kramper, så jag håller seriöst på att gå sönder. Ville ta livet av någon. Trust me, mensvärk will do it 2 ya!
Så tack och lov för Citodon! Bästa vännen ever.
Kunde tack och lov somna om, men värsta med Berta-Britta är the pain, så klart men humörsvängningarna deluxx. Jag orkar seriöst inte med mig själv, och börjar grina för det minsta. Känslig?! EEEEEEEEEEEEEEEEEH JA! Eller så är jag så aggro så det finns inte.
Nä nu börjar fan tårarna rinna igen. JAG ORKAR INTE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar