tisdag 30 december 2014

Yes, idag

har jag lidit som fan. Ont. Ont mer ont. Dock så är det de här förbannade humöret jag blir mest leds på, smärtan i all ära, men man blir helt jävla ostabil, psyko i skallen.
Det är inte så konstigt att man bara känner att lägg in mig i en madrasserad cell nu! Seriöst, jag är farlig för allmänheten men speciellt för mig själv!

Efter mycket om och men vart jag förbannad, för en killpolare börja uttala sig om mens/mensvärk/barnafödande bla bla bla. och det hela sluta i att jag fick mig ett raseriutbrott av dess like. Anyway, han bad tillslut om ursäkt.
Att uttala sig om något man inte har upplevt, eller vet något om, ja då håller man käften till en som lider som in i helvete. Jag ville seriöst nacka honom. När man vill strypa sig själv med sina äggstockar så är det fan illa.

What ever.
Började i alla fall laga mat, jag har gjort 2 batch of västerbotten och tacopajer, lax, äppelpaj och va fan var det mer. Ska snart äta och se om det var nåt att ha.
I morgon ska jag förbi hjärtat med lite godsaker till nyårsafton, det här blir nog bra :) Just nu så väntar jag på att Maaaaayyyyyyby ska börja, asså Horatio, CSI Miami. Sedan tror jag ta med fan att jag ska försöka sova, har inte fått många timmar idag, ca 4 h är helt slut.

Elfving fick också matleverans och hon såg verkligen inte kry ut, helvete vad sjuk hon såg ut att vara stackaren. Hoppas hos frisknar inom snar framtid, usch va jag lider med henne. Sänder ut positiva kurera på sig tankar.
Nä, mat over and out.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar