måndag 4 maj 2015

Att det ska vara så svårt

att sova! Är så leds på det här. Jag längtar till den dagen då tjänstepaketet kommer, och den dagen jag slipper att jobba på det här viset.
Jag vet faktiskt inte hur mycket klockan var när jag väl somna, men att gå upp tidigare gick åt helvete, jag kom dock upp och lagade mat, lasagne osv. Fast jag hade med mig världens bästa matlåda igår, fick ju pannbiffar med potatis och brunsås av Elfving, och det var fan i mig magiskt! Asså, snacka om att bli munknullad deluxx!!! Oh my god! Ren foodporn! Jag hann med att måla lite på två tavlor innan jag var tvungen att bege mig hit.

I morgon ska hon inte sova hela dagen, har beställt väckning av Elfving, ska iväg och handla färg till håret, till mina tavlor, fler penslar samt skissblock i mängder försöka ta mig till Pandur och hobby också och kirra lite saker. Jag ska göra en Henrix tavla har jag bestämt. Kan behöva lite psykadeliska färger till den.

Anyway, jag har inte så mycket mer ork att skriva, nu ska jag bara vänta på att Håkan kommer förbi så kan jag starta min natt.
Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar