måndag 4 maj 2015

Kröp hem

innan tovlslaget igår, landade i sängen och där låg jag och kollade på law and order till allt för sent i morse.
Sovit tokdåligt, men drömt massor.
Tänkt på en massa idag, min hjärna går på högvarv just nu, jag ska bara inte vistas bland människor, så är det.
Jag har gått och längtat efter din närhet, som bara att ligga bredvid dig. Inget mer komplicerat än så, dock desto mer komplicerade tankar om något helt annat, som jag inte ens tänker gå in på, för jag orkar inte med mig själv.

Leta ett bra tag efter telefonfan som försvann någon gång i morse, den låg fint mellan sängen och väggen, dessutom på ljudlöst, så hade ett och annat missat samtal från Elfving, känns bra att man har vänner som håller koll på att man faktiskt inte sover bort ett helt dygn *ler* Jag är ju vuxen *host*

Annars så kan jag säga att det var det den lugnaste helgen på evigheter, men fan va min kropp behövde ta det lugnt. Känner att det är stor skillnad med att faktiskt vila upp sig emellan åt.
Jag lääääängtar till i veckan då jag kan åka och handla mer färg, för jag började på en ny tavla igår, sedan behöver jag nya skissblock och en JÄVLA BRÖDROST FFS! Har haft sådana cravings efter rostadbröd, åt det senast hemma hos Mr, bland dom första gångerna jag var där, och vill ta med fan äga en helt egen. Såg att dom sålde billiga saker på rusta osv. behöver fan inte kosta skjortan så länge den rostar mitt bröd. Kan det vara tisdag nu eller??????? För då ska jag gå loss på mitt hår igen, jag orkar inte med denna mörka sörja, nu jävlar ska vi bli ljusare igen. Nä nu orkar jag inte mer för i kväll over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar