lördag 9 maj 2015

Recap.

Igår var det fredag, den spenderades hemma, mådde fortfarande fruktansvärt dåligt från migränen, balansen i kroppen var helt off.
Anyway, skrota hemma, skissa, tvätta och nu kom jag på att jag skulle tvätta det sista, aaaw well.
Fick ett samtal, a blast from the past. Är nog rätt chockad fortfarande, jag vet inte ens hur jag ska förklara det för det känns så bisarrt. Kimpan ringde, vi har väl haft en låååååååååång historia genom åren, komplicerad, konstig jävla historia, och det känns som livstider sedan. Livstider!
Vi snackade, och det kändes så jäkla konstigt, en person som jag en gång i tiden kunde gjort vad som helst för, betyder så lite idag.
Är så främmande, jag borde hata honom men det gör jag inte, jag är bara, jaha.
Han berättade om sitt liv, och jag nämnde väl lite om mitt, är väldigt reserverad när det gäller att dela med mig. Är nog på min vakt på nåt sätt, vill liksom inte dra in något "drama" eller destruktivt i mitt liv, i so dont need that.
Well, det är rätt intressant vad man gör för val i livet och hur vissa väljer att leva det.

Anyway, efter samtalet så gick jag och Elfving och handla och sedan orkade jag inte mer för måendet var allt annat än bra. Lyckades äta och sedan gick Elfving hem och jag fick besök av Mr.
Där är en person som bara tillför så mycket lycka och glädje i mitt liv, bara att vara med honom, jag har liksom inga ord. Glädjerus.
Vi satt bara och hängde, sedan gick vi och lade oss i tid, för en gångskull! Helt otroligt!
Lagade lite våfflor till honom i morse och sedan begav han sig till jobbet medan jag gick till Elfving och vi drog ut oss på en 3h promenad i solen. Nu har jag landat hemma och ska väl äta något sedan ta en dusch för det vart ett antal kilometer. Vad jag ska göra i kväll återstår att se, hjärtat ska tydligen komma över och mäta osv. så jag antar att det blir något sådant. Annars så vette fan. Nä dags för mat, over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar