onsdag 27 maj 2015

Igår

så vakande jag upp vid fyra snåret, har fortfarande extremt ont i kroppen, fattar fan inte vad jag gjort, eller om det helt enkelt är sängens fel. Ont har jag, det var ruskigt länge sedan det var så här illa.

Anyway, Var som sagt medvetslös när jag slutade, och orkade inte för mitt liv åka förbi Ica, det fanns ingen som helst chans för det, för när jag tog tåget hem så höll jag knappt mig vaken. Kom innanför dörren, slängde av mig mina kläder och däckade i ett nafs. Kaputt, finito och lite till och om jag sov! Vaknade däremot upp med huvudvärk, samt fasa för att handla med alla andra dödlig varelser. Jag styrde upp mig och sedan ringde jag Elfving, hon behövde också handla så vi tog sällis.
Det gick relativt bra, hatar dock att trängas, asså Ica i sig är redan litet, men att behöva trängas med människor gör det hela värre, finns en anledning varför jag handlar på vägen hem. Dock så var jag illa tvungen, hade ingenting hemma, asså nada! Jag utan frukost är fan ingen vacker kombination.
Det gick som sagt bra, hade ju bestie med mig, så allt fixade sig.

Snackade även med morsan, och jag hoppas nu innerligt att dom hör av sig om hennes senaste hellride, samt att det är positiva nyheter.

Älta lite om Mikaels bröllop, men det är vad det är, jag får helt enkelt försöka komma iväg över någon helg i höst och hälsa på.
Lord, nu är hon trött! Hade det funnits en säng i min närhet hade jag somnat, däckat på en sekund.

Det var något annat jag skulle berätta men min hjärna har liksom lagt av för idag, så kommer jag på det blir det väl ett nytt inlägg. Nu ska jag försöka hålla mig vaken innan jag får gå hem. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar